Var med och skapa Möllevångsfestivalen 2007

Nu bjuder Möllevångsfestivalen in till en serie träffar på Café Glassfabriken för att dra igång arbetet med årets upplaga. Eldsjälar från 2006 finns för plats för att informera, diskutera och planera. Första öppna forumet är imorgon tis 27 feb, kl 18.00.

För att festivalen sommaren 2007 ska bli möjlig behövs det att fler hoppar på tåget och det finns många sätt att engagera sig i stort och smått – ingen insats är för liten!
Har du lust att hugga in på något av områdena gröna gatan, konstgatan, musikscenen, karnevalen, bakgårdarna, backstage, funktionärer mm så fram med essen ur skjortärmen och är du kunnig och villig inom administration, ekonomi, scenteknik, marknadsföring, fotografering, skrivande, sponsorjägare mm kommer du att mottas med jubel och fanfarer.
Hoppa med i en arbetsgrupp eller skapa fritt kring det just du brinner för.

Det behövs också folk till den nya styrgruppen, det här året tänkt att utökas till sju personer med olika ansvarsområden, så kom gärna och föreslå dig själv eller någon du känner.
Möllevångsfestivalens årsmöte kommer att hållas ons 14 mars kl 18.00 i Möllevångsgruppens lokal på S Parkgatan och där ska bland annat styrgrupp väljas. Anslag med mer information om årsmötet kommer.

Kolla gärna bilderna här på bloggen för att få en uppfattning om förra årets tvådagarsfest!

Öppet forum på Café Glassfabriken, Kristianstadsg 16 i Malmö, kl 18.00–20.00: 27 feb – 13 mars – 27 mars – 10 april – 24 april.

Annonser

6 svar

 1. möllevångsgubbar skriver musik… kul eller?
  50listan.blogspot.com

 2. av folket – för folket…???
  Patetiskt!!! Ingen har frågat oss barnfamiljer om vad vi tycker om att det är FRUKTANSVÄRD ljudnivå kring rondellen!!! Den är definitivt inte av folket -för folket, ingen hänsyn tas alls. Håll nere ljudnivåerna till rimliga nivåer under festivalen så blir det trevligare FÖR FOLKET!
  Hälsningar
  Jonas – en som bott på Möllan i mååånga år och som är grymt besviken på den nya generationen möllanbor som tar noll hänsyn till andra.

 3. Vi håller med! Festivalen är väl trevlig i sig men jag o min familj bor precis vid rondellen och det var inte kul med all den höga musiken. Barnen blev så oroliga så andra dagen fick vi åka o bo hos vänner. Dessutom är det ansvarslöst att arrangörerna stod o snickrade o borrade mitt i natten för att bygga upp scenerna. Då måste vi som jobbar faktiskt sova.. Hoppas verkligen att det blir en lugnare festival i år så vi slipper fly fältet och istället kan vara med – med barnen men utan öronproppar.
  Hälsningar Enira

 4. ”Av Folket för folket”? ”Chill out i rondellen”? Bullshit!!

  Ljudet var så jävla högt att vi fick panik. Tänk på oss som bor i rondellen som har barn, husdjur eller jobb att gå till tidigt morgonen därpå.

  Fattar inte vaför man förlägger allt till rondellen (tex ”chill out fika” 1/7). Det är redan så mkt skit i rondellen _varje_ kväll – tex gänget som röker på, käkar nötter o pissar i buskarna och gapar på nätterna.

  Har bott på möllan i många år men nu vill jag bara flytta ifrån respektlösheten…

 5. Kolla Filmer Online, Behöver inte ladda hem filmerna
  Checka in!
  http://www.blackcube.se

 6. kanske inte rätt forum, men jag är på desperat jakt efter en rygga som jag blev av med i lördags. kan ha blivit snodd/glömd i jesusparken eller på möllevångstorget. svart/röd och innehåller en massa kära prylar till min lilla dotter. nån som sett? grymt tacksam isf.
  /viola, romanista@comhem.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: