Lugnet innan stormen?

Det kan se ut så om man ser hur scenerna såg ut i dag.

Klockan 10.00 imorgon samlas festivalens fotografer, hänger fotopassen runt halsen och ger sig ut för att dokumentera. Ända fram tills att den sista personen lämnar efterfesten på Moriskan på lördag kommer de att fota mingel, konserter, gatuaktiviteter, öppna gårdar, karnevalen, och allt annat som händer i helgen.

På vår Flickrsida kan du välja hur du vill följa festivalen från din dator. Genom att se de senaste bilderna? Klicka på vår Photostream. Genom att se vilka bilder som är tagna på din gata – klicka på map. Eller så kan du välja att se alla bilder scen för scen, område för område. Då väljer du collections.

Bara klicka på den länk som passar dig bäst!

Klicka här för att se bilderna efter scen eller område.

Klicka här för att se bilderna som senast är uppladdade.

Klicka här för att se bilderna efter kartan.

Skicka in din egen bild från festivalen och vinn biljetter till efterfesten!

Tävla och vinn två biljetter till Folkets fest- festivalens Grand finale! Totalt värde 160 kronor.

Uppgiften är enkel: ta ett roligt, snyggt, annorlunda, fängslande eller udda foto under festivalen. Eller tävla med ett foto du tagit under tidigare festivaler!

Du behöver inte ha någon värstingkamera. Det är bilden som räknas, tagen med systemkamera som med mobilen.

Maila din bild till dokumentation@mollevangsfestivalen. Senast klockan 18.00 den 26 juli måste vi ha din bild, för klockan 20.00 meddelas vinnaren här på bloggen och via telefon- ange därför ditt mobilnummer

Annonser

2 svar

  1. Hallå! Nån av er bloggisar som har tid att lägga in rätt flikr på inlägget om IKU-volontärerna? Jag är varken van vid flikr eller wordpress, så fick inte rätsida på koden. Vill ha sådan där klickbar bild som syns i inlägget. Mejla mig gärna instruktioner så att jag kan tanka upp lite bilder på vettigt sätt mitt i natten!
    Nu kör vi så det ryker 🙂

  2. Måste yttra mig innan jag sprängs!! Snälla stoppa detta jävla hippie spektakel! Vem är denna festival till för? Vad fan vet dessa nyinflyttade stockholmare och smålänningar om Möllan!! På 5år har stadsdelen totalt invaderats av dessa hippa retrokids från norr! Är det inte jävligt mesigt med vita rikemansungar som springer omkring i dreads och tror dom är rastafaris. Jag har bott på Möllan i 32år och jag har alltid älskat denna stadsdelen men inte längre. Möllan har varit en arbetarstadsdel med blandad befolkning där man kunde bo centrallt fast man hade lite lägre inkomst men som i alla städer så får de med lägre inkomst flytta ut i förorten. De flesta invandrare som gjort Möllan så unik bor inte där längre utan i rosengård. De jobbar på dagarna i sina butiker och bidrar till den politiskt korrekta bilden av “multietniska möllan”. Många ja växt upp med på Möllan kan inte finna en lägenhet på Möllan men ändå ser jag flyttlassen varje dag med eko smålläningar som anländer. Har deras rika pappor köpt lägenheten så ungarna kan få leka arbetarklass några år? Man ser inte dessa politiskt korrekta nyanlända hippies umgås med invandrarna som bor här och ja tror inte dom hade satt sina ungar i skola här. Nä ut med detta packet som exploaterar Möllan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: