Sena minnen från festivalen..

Diskussionen är fortfarande i gång. Just rondellen, på bilderna nedan, är en het potatis. Chill out eller plågokälla? Fortsätt att säga din mening under fliken ”Diskutera” högst upp på bloggen. Men håll diskussionsklimatet sansat. Inga personangrepp är okej, inte heller fejkade inlägg (t.ex. flera under olika namn men från samma ip-nummer tätt inpå varandra). Och forumet är inte bara till för kritik eller diskussion om ljudnivån. Det är nu, med årets festival färsk i minnet, idéerna inför nästa år sprudlar som allra mest. Delge oss! Lägg fram en idé, även om du själv inte hinner jobba med den. Eller engagera dig i festivalarbetet inför nästa år, redan nu. Det är aldrig för sent eller för tidigt.

Jag vill också poängtera att vi inte censurerar någon, utöver de som uppenbart fejkar inlägg eller går till personangrepp/är hotfulla. Om ditt inlägg inte syns är det för att det har fastnat i det automatiska spamfiltret. Det kan bero på att du postar en länk i ditt inlägg, så testa utan länken en gång så brukar det gå igenom.

Avslutningsfesten på Moriskan på lördagkvällen blev dundersuccé. Kön ringlade lång och de fyra dansgolven var fulla av glada festivalbesökare. Efteråt blev det spontan efterfest i Rondellen. Här två bilder från den, och några från Moriskan-festen. Där passade faktiskt dokumentationsgruppen också på att festa, och lämnade kamerorna hemma. Har du bra bilder får du gärna maila in dem!

Foto, alla bilder i inlägget: Tove / Möllevångsfestivalens dokumentationsgrupp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: