Engagera dig – året runt!

Hösten är här och det kan kännas långt till nästa festival. Men arbetet med Möllevångsfestivalen pågår året om. Det är alltid rätt läge att engagera sig i Möllevångsfestivalen!
Just nu vill vi särskilt ha folk till:

Stödkampanj
Alla aktiviteter och arrangemang som festivalen ordnar under andra dagar än själva festivaldagarna är det Stödkampanjen som ligger bakom. Det gäller såväl stödfester som julmarknad, bössinsamling, knappförsäljning, skivförsäljning mm.
Just nu håller stödkampanjen bland annat på och planera julmarknad och luciatåg, höstens och vårens stödfester, försäljning av samlingsskivorna mm. Om du vill hjälpa till är du varmt välkommen!
Hör av dig till Jamilla (jamilla@mollevangsfestivalen.net) eller Jonas (jonasbjarby@hotmail.com).

Dokumentation
Även dokumentationsgruppen är en grupp som fungerar året runt. Förutom att dokumentera det som händer så arbetar den med att förbättra blogg, hemsida och fotoarkiv, samla in bilder och filmklipp från festivalen, planera kommande aktiviteter (t.ex. fotoutställning, filmvisningar mm). Oavsett om du fotar, filmar, skriver, kodar hemsida, layoutar hemsida eller bara tycker och tänker kring hur man skulle kunna jobba med dokumentation så behövs du i gruppen! Gruppen kontaktas via dokumentation@mollevangsfestivalen.net.

Försäljning, näringsliv, resurser och volontärer
Redan nu så försöker vi börja jobba i lugn och ro med det som går, till exempel håller vi på att starta upp en resurscentral och en volontärbank kan vara till nytta för föreningarna på Möllan. Dessa behöver såklart också hjälp och resurscentralen kontaktas via Hanna (hanna_hedvall@hotmail.com) och volontärbanken via Nina (nina@mollevangsfestivalen.net).

Vill du jobba med något annat än det som nämns ovan? Har du idéer eller vill du starta en ny grupp du tycker har saknats? Hör av dig ändå! info@mollevangsfestivalen.net

Foto: Anders Paulsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: