Uppstartsmötet 14/2

Eftersom Möllevångsfestivalen bygger på att de som bor eller verkar i området är med och påverkar, utformar och genomför festivalen är ett öppet uppstartsmöte ett naturligt inslag. På uppstartsmötet 14/2 dök också flera nya ansikten upp för att prata om eller engagera sig i festivalen. Efter mötet haffade vi två av personerna bakom festivalen för att höra mer om vad som hänt.

Hanna Hedvall är styrelseledamot i Möllevångsfestivalen och även del av samordningsgruppen.

Hej Hanna, vad har ni gjort idag?

-Vi har haft en kreativ workshop med både seriösa och galna idéer. Vi höll en ”Hela havet stormar”-workshop med post-it-lappar. Det var en bra uppstart med mycket kreativitet samt  peppat och intresserat folk. Jag är mycket nöjd.

Vad har du saknat?

-Det här mötet var väldigt övergripande och vi kommer behöva gå in på detaljer senare. Men poängen med det här mötet var just att bomba idéer och prata om det generella. Detaljerna ska vi gå in på senare.

-Vi pratade också om hur viktigt det är att vara medlem i festivalen. Medlemskapet kostar 50 kronor och vi behöver alla pengar vi kan få in.  Dessutom är en stark medlemsbas ett bra sätt för oss att visa på det engagemang som finns. Ett medlemskap ger rabatt på våra events. Vi jobbar på att göra det mer fördelaktigt, till exempel letar vi samarbetspartners som kan ge rabatt till medlemmar.

Hanna Hedvall

Medlemsskapet är en fråga som också engagerar Cattis Ahlgren, styrelseordförande för Möllevångsfestivalen, hon kan inte nog understryka hur viktigt det är för festivalen de som är engagerade visar sitt stöd genom att bli medlemmar.

Cattis hoppas att de som deltog i mötet går vidare och berättar för andra möllevångsbor om hur kul det var på mötet.

-Ett syfte med ett sånt här möte är just att sprida själva känslan av festivalen. Längre fram kommer vi gå mer ner i detaljer och tråkiga fakta. Nää … skoja bara. Det blir jättekul!

Cattis Ahlgren

Festivalledningen hälsar också att ni som har förslag och mer eller mindre galna idéer på vad som ska hända på Möllevångsfestivalen, men inte hade möjlighet att komma på uppstartsmötet, självklart kan höra av sig. Alla förslag välkomnas! Ju fler som bidrar till festivalen desto bättre. Maila medverka@mollevangsfestivalen.net om du vill engagera dig eller lämna förslag.

Text: Anna Svensson

Foto: Anders Paulsson

Mindmap

Mindmap från uppstartsmötet

Foto: Pi Belsander


Annonser

Ett svar

  1. Just passing by.Btw, your website have great content!

    _________________________________
    Making Money $150 An Hour

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: