Krönikörer sökes!

Vill du dela med dig av dina åsikter om Möllevångsfestivalen, gentrifiering, multikulti, feminism eller något annat som är minst lika viktigt?

Förra sommaren pågick en het diskussion om Möllevångsfestivalen, en del röster var kritiska, andra mer berömmande. Det mesta sades under eller efter festivalen. I år tänkte vi börja diskussionen redan nu. Vad är bra och dåligt med festivalen, hur kan den bli bättre? Ihop med detta hör såklart diskussionen om hur Möllan förändrats och fortsätter att förändras. Är det bra eller dåligt, finns det verkligen ”äkta” möllanbor och vilka är det då som är fejk? Är du en av dem som debatterade detta förra året finns nu en fet chans att höras och få gensvar. Möllevångsfestivalens blogg ska i fortsättningen jobba mer för att lyfta fram olika röster, både kritiska och positiva. Självklart finns det lika mycket plats för texter om allt annat som pågår på Möllevången, vare sig det är om klubbliv, djurrätt, gatukonst eller annat.

Så… har du tankar och idéer du vill skriva om, langa ett mail där du beskriver vad du vill skriva om eller ett utkast på din text till dokumentation@mollevangsfestivalen.net så svarar vi så snart vi kan. En färdig krönika får vara högst 2500 tecken inklusive mellanslag, vi kan tyvärr inte betala något men hoppas att kunna hitta andra typer av ersättning eller att du helt enkelt tycker att det ska bli så kul att skriva att det är ok att skriva gratis. Hör av dig!

/Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: