Enkät: Vilket är ditt bästa, eller sämsta, minne från Möllevångsfestivalen?

Häromdagen gick Isabel ut på stan för att fråga folk om de ville dela med sig av sina bästa och sämsta festivalminnen. Här kommer några av svaren:

Conti Arancibia

Conti

Jag har faktiskt ett bra och ett dåligt minne! Det dåliga hände egentligen innan det var Möllevångsfestival, när det bara var Möllevångskarneval. Jag och några andra hade hand om barnscenen i Jesusparken, vi skulle lägga ut mattor runt den stora eken där. När vi skulle börja arbeta där så såg vi att det var fullt med kanyler där! Det fanns inte så mycket mer att göra än att börja kratta bort dem innan festligheterna skulle börja. När vi trodde vi var klara lämnade vi tillbaks den lånade krattan, men då upptäcker jag en kanyl till. Eftersom jag inte hade krattan sparkade jag bort den. På något sätt så fastnar den i min skosula! Jag fick panik och blev helt hysterisk, snörade av mig skorna för att kolla om den gått igenom och stuckit mig i foten. Vilket den som tur inte gjort. Det var en riktigt jobbig upplevelse!


Det bästa minnet är från förra årets festival, det var en jätteschysst efterfest på en gård på Kristianstadsgatan. Det var bra stämning där och trevligt folk, vi satt på taket och festade till kl. 06.00 tror jag.Amna

Amna

Jag har bara varit på festivalen ett år och gick bara igenom festival en gång, så jag har väl inget särskilt minne som står ut. Men jag minns att jag tyckte de var så schysst med alla fina möbler ute på gatorna, jag skänkte själv en möbel till festivalen. Också var det massa bra Dj:s som spelade hiphop och just det: god mat! Jag åt något gott… Sen de där som spelar trummorna, Candombé tror jag det heter eller? Jag var nog mer på festivalen än jag trodde hahaha!


Marinos med Vincent och Baltazar på cykel

Marinos med barnen Vincent & Baltazar på cykel

Jag har tidigare arbetat på Möllevångsfestivalens stora scen. Den bästa kvällen jag minns är Hårdrockskvällen förra året på Bodoni, det var riktigt bra musik och stämmning.


Johanna HatzenbuhlerJohanna

Jag har besökt festivalen ett år och tyckte det var jättebra. Det var fint att se stadsdelen leva upp på det viset. Det bästa var att jag hittade en 100-lapp på en av gatorna, hahaha!


David

David

Jag jobbar här på Krua Thai så tyvärr hinner jag inte se så mycket av festivalen förutom det som händer här utanför på torget. Men jag tycker det verkar väldigt bra, bättre än Malmöfestivalen faktiskt. Sen är det ju bra för restaurangen för vi får mycket mer kunder.


Pia

Pia

Förra året var min första festival och då voläntärade jag också för festivalen. Det finns mycket som är positivt med festivalen, jag kan faktiskt inte komma på ett dåligt minne! Det finns ju något för alla smaker och det är bra att de stänger av gatorna och att ingen reklam tillåts på festivalen. De bästa minnena är sammanhållningen, mitt hem öppnades också upp på något vis under festivalen. Vi hade besök från Göteborg som var här för festivalen och det blev många trevliga efterfester. Sen voläntärerna från utlandet, det var jättebra initativ och så träffade man ju trevliga människor på det sättet!

(Pia ville inte visa ansiktet på bild, så det blev fötterna istället)

Annonser

Ett svar

  1. förra året var min första festival, det var trevlig men vi hann inte att hitta nogon soffa!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: