PotatoPotato behöver hjälp

Vårt namn är PotatoPotato och vi är ett relativt nytt scenkonstnätverk här i Malmö. Vi gör vårt bästa och ger vårt mesta för att göra scenkonstrummet lite lättillgängligare, folkligare, öppnare, mer tilltalande och allmänt trevligt. Till detta behövs folk med samma egenskaper.

Den 10e april (långfredagen) är det dags för oss att braka in på Malmö kulturscen genom anordnandet av en heldagsFESTival i konstens namn, i Inkonsts lokaler på Bergsgatan. Dagen börjar med workshops, sen blir det allt från föreställningar av fristående teatergrupper till stand up och musikspelningar, och så avslutas det hela med en hejdundrande klubb!

Vår vilja och plan är att synas och höras inte bara på scen utan även vid sidan av, i heeeela lokalen, heeeela dagen. Karaoke på en toalett, konstutställning på en annan, informationsbord och så klart, utsmyckningar!

Som sagt, vi behöver F O L K. Det kan röra sig om några timmar eller hela dagen, vi är öppna för det mesta! Men det som uppskattas mest är er egna vilja och initiativförmåga. Vi jublar högt när vi får höra ”jag tänkte så här.. / nu gör jag det här.. / jag har styrt upp det här..”!

Vad du har att vinna? Förutom det uppenbara – en ösig dag i goda vänners lag, den inre frid som ett väl utfört arbete skänka, användbara kontakter och kunskaper inför framtida projekt, en Underbar Upplevelse m.m. – så får ”alla de våra” givetvis gratis inträde till alla dagens akter och händelser. Dessutom kommer det hela dagen att finnas mat och dryck nere i logerna, och förhoppningsvis även en utomordentligt snygg funktionärstisha att stoltsera runt i.

Här kommer en liten presentation av diverse uppgifter/områden i behov av hjälp:
TEKNIK – vi behöver folk som är behjälpliga för Inkonst två hustekniker, under riggningsdagen den 9e, så väl som under hela långfredagen. Det rör sig om att rikta ljus, koppla in instrument, sköta mixerbord osv. Vi söker inte proffs inom branschen, utan snarare a l l a som känner sig någotsånär hemma bland kablar, ljuskannor och mixerbord etc.
GARDEROBEN – behövs väl ingen vidare presentation. Inkonst personal tar över efter kl 00.
KASSAN – ta emot betalning och lämna biljetter/armband.
KARAOKETOALETTERNA – toaletterna längst in vid foajéscenen kommer att göras om till en gnistrande karaokebubbla! Man skall gå in bakom en svart backdrop och kliva in i en annan värld, fylld av glitter, glamour och mer eller mindre skönsång.. De fyra toalettbåsen kommer inte att användas som vanligt, utan istället fungera som inspirationskällor och omklädningsrum. Vi behöver er vars blod pulserar i takt med textmaskinen, vars hjärtan slår lite extra för denna konst-/underhållningsform och vars hjärnor är programmerade till att tänka utsmyckning! Hör av er med förslag, tips eller färdiga idéer. Vi räknar med att kunna täcka materialkostnader (men om det är någon som råkar vara insider på t.ex. någon maskeradfirma så uppskattas det lite extra).
VÄRD/VÄRDINNA – Förutom den konstnärliga delen så är vi även på jakt efter en värd/värdinna som skulle tycka det vore kul att få hålla i karaoke för en kväll!
MATLAGNING – vi kommer att vara många och hungriga, så det kommer att krävas en rejäl köksstyrka för att utfodra oss alla. Maten kommer vara lätt att laga och god att äta.
BILJETTKOLL – vid insläpp till föreställningarna på Stora scenen och Klubbscenen kommer minst en person att behöva stå i dörren och kolla folks biljetter/festivalarmband.
ALLMÄN UTSMYCKNING – vi tar emot konstverk, fotografier, tittskåp, lapptäcken, modelljärnvägar, kristallkronor, allt. Vi vill göra omgivningarna lite konstligare. Kom med idéer, kom med arbetskraft.

Men som sagt, vi kommer helt enkelt bara att behöva vara allmänt många och glada för att få dagen att flyta på bra, så att ingen sliter sitt hår eller nerver av stress och utmattning. Och så är det ju faktiskt halva tanken med detta vårt första stora event: att växa, inte bara utåt sett, men även inåt.

Så hör av er till oss om du vill vara med! _potatopotato@hotmail.com

Och om du behöver än mer info än det som sagts här och nu så kan du finna den på vår hemsida-under-konstruktion: www.potatopotato.se, eller bli vän med oss på Fäjjan: PotatoPotato Scenkonstnätverk.

May the POTATO be with you.

/PotatoPotato

Annonser

2 svar

  1. Hej!

    DET ÄR FEL MEJLADRESS I MEDDELANDET!

    till_potatopotato@hotmail.com

    ska det vara. inget annat.

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: