Möllevångsfestivalens Stödkampanj tackar för en vacker sol & en strålande Vårmarknad!

Foto: Pi Belsander

På fredagskvällen medan marknadsborden monterades upp öste regnet ner över Folkets Park, så vi undrade hur tygblommorna skulle hålla sig som dekoration morgonen efter. Men dekorationsblommor hade knappast behövts! När vi vaknade på lördagen torkade solen upp de sista blöta fläckarna vid lilla scenen i Folkets Park, kaffet började koka i logen, potatisen skrubbas på kontoret och vid elva började försäljarna packa upp sina alster.

Vi i stödkampanjen hade en helt fantastisk vårmarknad och hoppas att alla medverkande och besökande är lika glada och nöjda som vi! Vi vill tacka alla som hjälpte till: från att skruva fast alla försäljningsborden till att baka pajer, måla barnens vackra ansikten, läsa en dikt, spela gitarr, dansa, dricka kaffe, sälja på marknaden, sjunga och bära.

Förutom ett enormt tack till alla ideella krafter som engagerade sig och alla artister som uppträdde under vårmarknaden så vill vi också tacka: Expotime, Parkmöllan, Mossagården, Özen Allfrukt, Emmaus, ABF, Södra Innerstaden och Folkets Park.

4Årstider ser nu fram emot sommarmarknaden! Planen är alltså att anordna en marknad vid varje årstid. Datum för sommarmarknaden kommer att bestämmas snart, vi vet än så länge att den kommer att hållas i juni. Vill du medverka på något sätt så kontakta oss på kampanj@mollevangsfestivalen.net

Vi ses då!

/Möllevångsfestivalens Stödkampanj

Möllevångsfestivalens Stödkampanj

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: