Nu händer det mycket varje dag!

Förberedelsearbetet inför festivalen pågår med mycket energi och med mångas samlade förmågor. Men vi har plats för fler människor och har många fler intressanta möten och uppgifter att lösa. Plats för kreativitet och nytänkande.

Var hittar vi en 200 kvadratmeter stor lokal där vi kan börja samla ihop det material som skall användas under festivalen? Och var kan vi låna ett kök som håller för att laga 1000 portioner per dag under festivaldagarna? Hur miljövänliga kan vi bli i år, för att inte tala om allt annat som skall fixas och beslutas.

Möllevångsfestivalen av folket för folket – det är inte bara en klyscha. Det är vi som trivs kring Möllan, som vill och kan, som skapar festivalen. Och det är vi och ni som gillar att vara i en härlig miljö med ett intressant utbud av musik, mat, program och händelser som skapar en av landets häftigaste festivaler. Klicka runt på hemsidan och håll dig informerad. Berätta för dina vänner och tag kontakt om du vill medverka. Hör av dig om sådant du tycker att vi skall tänka på.

/Percy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: