Solen skiner….

och Möllevångsfestivalen kan inte låta bli att rapportera lite ifrån Urbanartsfestivalen vid Sofielund som tog plats i helgen…

001

Inte minst därför att våra Pangeatjejer stoltserade med sina nyförvärvade akrobaktikkonster:

009

Konstnären Limpo gjorde en helt speciell kroppsmålningsperformance på levande målarduk:

023

Så hann du inte inom ta en tur nu. Andra verk var av något mer bestående slag:

050

Det är alldeles för varmt på kontoret men som tur var återfinns festivalfixare överallt på Möllan. På torget hängde Mr Painkiller (Glenn) som var nöjd med lördagens klubb på Bodoni. Nio personer hade under kvällen låtit sig tattoeras (Blod & Bläck) till rykande hårdrock.

055

Under festivalen lovar han, i egenskap av bandbokare, en tung setup på hårdrocksscenen Bodoni. Och vad hårdrocksfrukost innebär skall vi bli varse om i parken.

058

David från Glassfabriken beklagar det faktum att han kanske måste hem till London under festivaldagarna men vi får hålla utkik efter T-shirts liknande den David har på sig vilka hans flickvän Emina kommer att saluföra.

Ps. Någon som känner igen snickerskakorna från festivalcafet? Glassfabriken har dom året runt och det hemliga orginal receptet….;-)

059

Patrique från logistikgruppen informerar om att festivalen passar på sitt koldioxidutsläpp. Källsorteringskärl håller på att installeras utanför kontoret, transporterna planeras så att de i huvudsak kan genomföras med muskelkraft på cyckel och de motordrivna fordon som kommer att användas drivs på gas eller är certifierade som hybrider och miljöbilar.

Stig hälsar att om utflyttande studenter behöver avlasta möbler (allt av intresse) så står festivalen gärna till tjänst 🙂

Vet ni! Den senaste förmånen till aktiva i stödkampanjen var fritt inträde till Eagels konserten i fredags. Vem vet vad nästa morot blir? Du är väl på??!

//Rebecca

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: