Kristallen styr upp atmosfären på Möllevångsfestivalen

Kristallen har fått i uppdrag att fånga upp och förmedla de signaler i det atmosfäriska strålningsspektrat som ordinär utrustning inte kan uppfatta. Vi antar självklart utmaningen utan omsvep.

Till vårt förfogande har vi fått en viss kulle i Folkets park, som kommer att byggas om till ett observatorium och experimentarium av ett slag som tidigare aldrig uppförts i Malmö. Ljud- ljus- och neurolingvistisk utrustning kommer att finnas på plats, och med hjälp av djupt fokuserade inbjudna tvärdisciplinära forskare leder vi väsentlig information ned från sfärerna, som under två dagar konstant registreras i den svarta låda vi placerat i katakombsystemet under Far i Hatten.

Kristallens boning på kullen är förutom en forskningsstation en plats där man kan vila i sin egen existens, se gräset växa till tonerna av tretusen år gammal elektronisk musik, och uppleva bilder av fotoner som skjuts i slowmotion ur ett vibrerande ägg. Eller bara träffa likasinnade, lyssna på föredrag och få hjälp med att konstruera framtidens folkdräkter. Alla människor och djur är välkomna.

Klubb Kristallen håller till på och runt den trädbeväxta kullen nära Far i Hatten i Folkets park.

Kristallen

/Kristallen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: