Filmare, fotografer och skribenter sökes -AKUT

Snart är festivalen här och en extrem mängd stressade möllanbor jobbar för att snöra ihop säcken, sätta prickar över alla i:n,  etc, etc. Vi är många men behöver bli fler.  Den här gången söker vi dig som är vill och kan dokumentera Möllevångsfestivalen i samarbete med festivalens dokumentationsgrupp.

En av våra ambitioner är att få ihop en dokumentär om festivalen, till detta behövs filmat material av bra kvalitet. Om du tänkt filma under festivalen, eller har filmat material från tidigare år, kontakta oss! Maila dokumentation@mollevangsfestivalen.net.

Alla våra grymma artister och events måste också förevigas på andra sätt, vill du/kommer du att fotografera under festivalen är vi också väldigt glada att ta del av detta. Redan finns ett gäng fotografer som tagit grymma bilder men ju fler desto bättre. Krobbe på dokumentationsgruppen samordnar fotograferna och nås på dokumentation@mollevangsfestivalen.net.

Dessutom vill vi såklart ha roliga/trevliga/intressanta/peppade texter om allt som händer inför och under festivalen, som publiceras här på bloggen. Under själva festivalen kommer vi även använda oss av Twitter för snabba uppdateringar. Vill du blogga eller twittra om festivalen? Hör av dig till mig, Anna. Jag nås enklast på blogg@mollevangsfestivalen.net.

/Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: