Workshops inför Möllevångskarnevalen

Karnevalen är inte bara något som händer på Möllevångsfestivalen. Ni har troligtvis redan sett karnevalen dansa förbi på Vårmarknaden och olika fester i staden. Inför Möllevångsfestivalen laddar karnevalen dessutom upp med ett gäng feta workshops för vem som helst att delta i. Ta en titt och se om något passar just dig.

Allegori

Lär känna hemligheten bakom bygget av karnevals storslagna rekvisita. Tillsammans med gruppen Curumapu Nya Rötter kan du hjälpa till att utsmycka karnevalen. Med hjälp av din kreativitet och massor av papier-maché lär Curumapu Nya Rötter dig att skapa allt från praktfulla dockor till jättelika masker.

Onsdagar kl 18-20 på Sofielunds Folkets Hus

Slagverk

I samarbete med Grupen Pangea får du chansen att prova på diverse slagverk från olika delar av Afrika och Sydamerika. Lär dig känna, hantera och förstå.

Tisdagar kl. 18- –20 på Sofielunds Folkets Hus

Dans

Samba: Brasil Samba erbjuder dig en enastående dans work shop upplevelse, dansklasserna är roliga samtidigt som de bygger upp koordination och kroppsmedvetenhet i kombination med effektiv konditionsträning.

Måndagen 13/7 kl.18-20, & 20/7 kl.18-–20 på Sofielund Folkets Hus

Magdans: Låt magdansens magiska atmosfär fånga dig, ta dig och din kropp till otänkbara nivåer. Paulina Rosson vägleder dig genom en blandning av moderna rytmer och klassisk oriental. I samarbete med Pangea.

Torsdagar kl. 18-20 på Karnevalskontoret, Bergsgatan 38

Candombe: Dansa Candombe med Pim Pam Pum, en grupp som varit med och skapat Möllevångskarnevalen. De spelar och dansar till Afro-sydamerikanska rytmer och vill att du ska dansa med dem!

Tisdag 7/7 kl. 17-–19 på Iranska Flyktingföreningen

Afroperuansk dans: I samarbete med gruppen Amor Latino Curpahuasi kan du lära dig dansa Afroperuansk dans, med rötter hos slavarna i Peru. Två olika grenar av dansen, Festejo och Alcatraz, kommer läras ut. Missa inte chansen!

Fredag 10/7 18-19.30, Onsdag 15/7 18-–19.30 & Tisdag 21/7 18-–19.30 på karnevalskontoret, Bergsgatan 38

Circus

Akrobatik: Tillsammans med duktiga och erfarna akrobater har du möjlighet att lära dig konsten att utföra konstnärliga trick med kroppen. Upptäck samspelet mellan styrka, smidighet, balans, koordination och vighet. I samarbete med Pangea.

Fredagar kl. 18-20 på Sofielunds Folkets Hus
/Karnevalen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: