Inga tryckta program på Möllevångsfestivalen

I år tar festivalen ytterligare ett steg mot miljömässig hållbarhet. Till skillnad mot tidigare år kommer inga tryckta program delas ut eller finnas till försäljning. Mer info om beslutet finns  här.

Eftersom festivalen är koncentrerad till en mindre yta är risken ändå liten att du missar de akter du vill se. Programmet kommer såklart finnas tillgängligt på hemsidan för den som vill skriva ut, samt på strategiskt placerade skyltar inom festivalområdet. Rondellen kommer i högre grad än tidigare fungera som en samlingspunkt för festivalen. Där kommer finnas programskyltar + en stor karta. På torget och i Folkets park kommer mindre versioner av kartorna finnas. I rondellen kommer det också finnas datorer med programmet på. Pi har lovat att man kan skriva ut programmet från dessa, mot en ”miljöavgift”.

Vi jobbar också på fler miljövänliga lösningar för att få ut programmet på ett smidigt sätt till besökarna. Mer info kommer så snart det är fixat.

Redan nu får ni en smygkik på kartan över festivalområdet. Kartan är ritad av den eminenta Anna Carlsson som gjort festivalens grafiska profil.

Festivalkarta

Visst är den fin? För mer utförliga beskrivningar av de olika områdena, klicka här.

/Anna

Annonser

Ett svar

  1. […] by mollevangsfestivalen Igår skrev Skånskan om festivalens miljöarbete. Bland annat nämns programmen som inte trycks, Yellow Collection och Gröna gatan. Bloggen har faktiskt, helt oplanerat, lite miljötema idag. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: