Peppad på Punkscen?

Festivalen har i dagsläget ingen Punkscen inplanerad. Det känns såklart astrist eftersom festivalen vill erbjuda något för alla. Den som är intresserad av att styra upp en punkscen till årets festival (eller nästa års festival för den delen) är alltså mer än välkommen att kontakta festivalen. Antingen genom att maila medverka@mollevangsfestivalen.net, eller genom att lämna en kommentar till det här inlägget så slussas du vidare till rätt person. Glöm inte att lämna din mailadress isåfall.

Att dra igång punkscenen kräver dock en hel del. Arbetet är, som allt annat arbete inom festivalen, helt obetalt -förutom mat och stressade leenden under festivalen samt en fest efter för alla medverkande (=dina nya kompisar). Själva arbetet innebär att fixa ljudsystem, bygga scen, kontakta band och bara köra. Vår man Iain kommer göra allt han kan för att hjälpa dig, men för att ro det här projektet i land krävs att du har en del kontakter inom punkscenen och kan fixa det mesta på egen hand. Inte det lättaste uppdraget i världen men belöningen kommer som lite extra bra karma i ryggsäcken och en festival med mer för fler.

(Den som vill vara säker på att få sin punkdos under festivaldagarna kan slinka förbi Utkanten 24/7 Malmö Hardcore arrangerar en fet fest, programmet är inte uppdaterat då detta skrivs men lokalen är bokad enligt Johanna från Malmö Hardcore.)

/Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: