Festivalens hjärta ligger i rondellen

Hej Pi!

Eftersom du samordnar rondellen kan du väl berätta lite om vad som händer?

-Absolut! I år ska rondellen bli en plats att få information men också att sitta ner, softa och kunna bearbeta informationen i lugn och ro. Hela rondellen kommer upptas av arrangemang från festivalen och fungera lite som festivalens hjärta.

Rondellen kommer vara den viktigaste informationspunkten på festivalen. Där kommer program och festivalkarta samt datorer för den som vill skriva ut sina egna program, mot en liten miljöavgift. Dokumentationsgruppen ska finnas till hands för den som vill få ut sin åsikt om festivalen, Möllan och världen. Det kommer också finnas ha en öppen scen. Vissa saker är inplanerade men det finns även fria timmar inbokade för den som vill spontanspela. Vi har både piano och PA fixat.

Sen har vi självklart har vi ett kafé med enklare mat, typ piroger, och kaffe, saft, etc. Det är också här du hittar all festivalmerch. I år har vi väskor och tröjor med tryck, skivor och årets knappar. Om du inte redan är medlem kan du passa på att bli det i rondellen.

Jag vill också peppa lite extra för festivaltryckeriet! Där kan alla som vill lämna in ett plagg, så trycker vi festivalloggan på det.

Tack så mycket Pi. Vi ses i rondellen!

Pi peppar

Så här peppad är Pi på rondellen.

/Anna

Annonser

3 svar

  1. […] Festivalens hjärta ligger i rondellen […]

  2. […] information om festivalen och vad som sker, kommer att finnas i Rondellen. Innan, under och efter festivalen går det bra att ringa oss på 0755-556456 eller maila till […]

  3. […] rondellen där Kristianstadgatan och Södra parkgatan möts kommer, som sagt, festivalens hjärta att formas. På den centralaste punkten kommer ett vackert Piano att stå, som […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: