Sista uppropet!

I går kväll samlades vi igen på barnens scen för att gå igenom det senaste och ge folk en möjlighet att träffas och få ansikten på varandra.  Just nu är mellan 1500-2000 personer involverad i festivalen på olika sätt. Ett 5o-tal av dessa är arrangörer och samordnare eller scenchefer. De ska i sin tur förmedla till övriga artister, volontärer och medverkande vad som gäller. Därför är dessa möten så viktiga.

gårdar, timotie, samordningsmöte 053

Cesar gick återigen igenom säkerheten. Han har pratat om den på varje samordningsmöte nu och vi har fått internutbildning så nu ska det väll sitta!

gårdar, timotie, samordningsmöte 062

Rädda, larma, släcka!

gårdar, timotie, samordningsmöte 067

Patrique, samordnaree för sophantering och renhållning påminde scencheferna om vikten av att hålla ordning på sitt område. Festivalen har en medveten miljöpolicy som i år bland annat innebär att vi sorterar glas, mjuk och hårdplast och wellpapp, papp och kartonger. En ren och snygg miljö bidrar till trivsel och ordning. Alla involverade är medansvariga för att vår gata är fin. Och glöm inte att på söndag är det man ur huse för att städa upp allt!

gårdar, timotie, samordningsmöte 068

Hanna har varit med förut och visar med hela handen. Soffor, bord och stolar kommer att portioneras ut på tre uppsamlingsplatser; jususparken, möllevångsgatan (vid folketspark)  och rondellen. Dit kan också allmänheten komma med sina överblivna grejor. Sen är det upp till vart och ett område att hämta det antal möbler de har beställt varken mer eller mindre!

gårdar, timotie, samordningsmöte 079

Jonas är vår egen super-duper-el-konsult. Med sitt norrländska lugn och tålamod verkar han vara mannen som festivalen behöver i dessa tider!

gårdar, timotie, samordningsmöte 077

Titta vem som har hittat hit! Iain är inte känd för att vara på möten precis och efter att ha jobbat intensivt med  festivalen i tre år försöker han hålla sig i bakgrunden och understryker att han helst vill betraktas som ”mentor och proffessor” i år och det kan vi väl bjuda honom på. Vilket område? ALLT som har med ljud och teknik och göra. Så Iain backar upp Nicklas som står för det tunga ansvaret.

gårdar, timotie, samordningsmöte 088

Vilka fantastiska kompetenta och duktiga eldsjälar Möllan är begåvad med! Folk som tar av sin tid och energi att göra årets fetaste Folkfest. Big up!

gårdar, timotie, samordningsmöte 075

Glöm så inte festival klubb på Chokladfabriken på fredag och Moriskan på lördag. Gratis för arrangörer och scenchefer halva priset för artister och volontärer. Se till att om du spelar eller jobbar på festivalen CHECKA IN! Det är ditt armband som ger dig tillgång till mat, backstage och andra förmåner.

// Rebecca

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: