Folket bakom festivalen: Andreas

(16.44) Andreas Romano (Dj Rome) är scenchef för ”Hiphopscenen & Ungdomsområdet” under årets Möllevångsfestival. Som socionom och ungdomsarbetare har hans vision för årets hiphopupplaga varit att konstruera ett levande område kring scenen, där ungdomar i stadsdelen kan medverka i hiphoprelaterade workshops som breakdance, dj:ing, streetdance, m.m. Skateramper och rails kommer också att köras in och finnas för alla att utnyttja!

-Det är en förutsättning för mig att inkludera och rikta mig till de unga, vars område vi lånar över en helg, förklarar Andreas. Dessutom kommer naturligtvis de fetaste artisterna som tiden har att erbjuda komma till Möllevångsskolans skolgård och underhålla på själva scenen!

-Artisterna såväl som workshopledarna medverkar utan ersättning och gage vilket jag är otroligt tacksam för” poängterar Andreas. Kom till hiphopområdet, ung som gammal, och ta del av den positiva energi som jag, mina volontärer, artister och workshopledare lovar att sprida. Vi ses på Möllevångsskolans skolgård!

Rome

Här är allt som händer på Hiphopscenen under festivalen.

/Anna

Annonser

Ett svar

  1. […] ni veta mer om Andreas och Hiphopscenen/Ungdomsområdet ska ni klicka här. För att se de bilder som redan finns från området, klicka […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: