Kom & festa – stöd Möllevångsfestivalen!

hångel

Foto: Alex Wayne

Solen går snart ner över Möllevångsfestivalen 2009. Hoppas ni haft kul! Men festen är inte slut än, den är i gång hela natten. Om du inte hade någon att hångla med på hångelmanifestationen i Folkets Park idag, som paret på bilden, kan du kanske hitta någon i Möllevångsnatten. Gärna på någon av festivalens efterfester, så får vi in lite pengar också! Och du som inte är sugen på att hångla är lika välkommen du med..

Förra året ringlade köerna till Moriskan långa när det var dags för Folkets fest på lördagen. Så – kom i tid i kväll! Moriskan slår upp dörrarna klockan 22 och stänger dem inte förrän 03.00.

Ur högtalarna på Moriskan hör du DJ Rebenga, Simón de la Onda, Reggae Scorcher, Ska’N’Ska Sound, Club Beyond, Cumbia digital,Ska, Balkan och Psykadelisk rock. Men det finns fler alternativ för den festsugna! Eller för den som vill gå vidare när Moriskan stänger.

På Chokladfabriken är det festivalklubb hela natten lång – eller åtminstone fram till klockan fem inatt. Spelar gör Jonas from Falun, Wilsson, Soto, Malmö Dubstep Unit (live), Million Vibes och Tellus Sound. Det kommer att bjudas på allt från Afro, Funk och Reggae till Electro, Dubstep och dancehall.

På båda klubbarna är inträdet 80kr (men bara 40kr för volontärer, medverkande och medlemmar).
Genom att komma på våra klubbar – de enda arrangemangen som är icke-gratis – så bidrar du till att festivalen kan vara så stor och grym som den är och fortsätta vara alldeles alldeles gratis.
Vi ses där!
Och vi vill gärna veta vad du tyckte om årets festival. Lämna en kommentar och låt oss få höra din åsikt!
/Tove
P.S Om du klickar på bilden så får du se fler bilder från festivalen!
Annonser

Ett svar

  1. […] Kom & festa – stöd Möllevångsfestivalen! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: