Var med och skapa den femte festivalen!

Kära grannar och Möllevångsvänner! För femte gången i ordningen så håller en Möllevångsfestival på att växa fram. Under de fyra år som gått sedan vi träffades och planerade den allra första festivalen på Möllans caféer, krogar och gathörn så har mycket hänt. Många fantastiska grannar och eldsjälar har engagerat sig i stort och smått och ingen festival har blivit den andra lik. Precis som det ska vara när det är av folket, för folket.

Förra årets festival var extra stor och i kontrast till det så kommer därför årets festival kommer bli extra nära och extra mysig.
Närheten – granngemenskapen – gräsrötterna kommer att vara i fokus i år!
Kom och var med och utforma festivalen med oss!

Var med och skapa festivalen
Möllevångsfestivalen är den folkliga kulturens plattform, ett öppet forum för folket att uttrycka sig med kulturen som redskap. Alla lokala artister, konstnärer, kreatörer och kulturarbetare är välkomna att delta. Var med och skapa en folkfest där gränsen mellan skapare och betraktare suddas ut och vi blir alla medskapare till en festival av folket för folket!
Läs mer under Medverka i menyn!

Öppet Forum
Varje måndag kl 15:00-18:00 har vi öppet i lokalen på Möllevångsgruppen och finns på plats för att svara på frågor, diskutera, planera. Vill du hjälpa till eller medverka på årets festival så är det ett perfekt tillfälle att komma och prata om hur!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: