Dags att bli konkreta…

I måndags möttes vi och snackade festivalplanering. Det fortsätter vi med fram till festivalen. Där är alltid någon på festivalkontoret måndagar från klockan 15.00 och fram till 18.00. Fritt forum för info och idéer! Från klockan 18.00 har samordningsgruppen möte.

Det är tid att bli konkreta. Kom med dina idéer och planer och framför allt med dig själv! Vi skall göra den femte Möllevångsfestivalen, och den kommer att bli den bästa hittills – som alla de tidigare 😉

Kök, modell större, sökes för lagande av all festivalens mat. Maila cesar@mollevangsfestivalen.net om tips!

Det är tid för de medverkande grupperna att komma in med beskrivning av vad man tänkt göra, och vi söker kontakt med filmare. Kamera får vi låna av låna Råfilm. På måndag kommer fem sommararbetande ungdomar och jobbar med oss. Nina kommer att ta hjälp av några för att göra knappar. De e mycket på gång. Grejor skall hämtas, lämnas, målas, lagas, och vi skall ha det bra. Du ser, plats för initiativ, händer, fötter, tankar och stora och små insatser.

Sånt snackar vi om på måndagar och om var vi hittar ett bra kök för många portioner och mycket annat. Däremellan möts grupper som planerar olika verksamheter och idéerna sprudlar.

Och om du inte tittar in på måndag så hittar du alla kontaktuppgifter uppe till höger. Hör av dig. De e nu vi planerar. Och det är Av Folket – För Folket, så vi behövs för att det skall bli något.

Ses. /Percy.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: