Röda Gatan!

Röda Gatan – en gata för grupper som arbetar för en socialistisk värld. Här kan grupper visa upp sin verksamhet, samt sprida information.

Aktiviteter på gatan:

Mediacenter – här kan vänsterinriktade medier till exempel tidningar, radio, bloggar och andra få utrymme att rapportera nyheter som berör oss ur ett annat perspektiv än borgerlig medias.

Boendeforum – Träffpunkt för dem som vill diskutera boendefrågor och till exempel vill träffa andra i det egna kvarteret att organisera sig med. Möllevångsgruppens Boendegrupp kommer att finnas på plats.

Scen – Filmtält och scen för film, musik och uppträdande med antikapitalistiskt tema.

Vänsterns akademi – Kunskapscenter med bland annat folkhögskolor, SAC och andra grupper som vill vidareförmedla kunskap om en annan värld och hur vi bäst överlever i den vi lever i idag.

Solidariteten – Kampen för en annan värld måste ske solidariskt och utan hänsyn till nationsgränser. Röda gatans del för grupper som på olika sätt stödjer, bidrar till och knyter samman aktuella kamper.

Förutom dessa temaområden finns naturligtvis utrymme för grupper och föreningar som verkar för en antikapitalistisk värld att ha egna infobord och aktiviteter. Vill du medverka? Hör av dig till oss.

Kom ihåg att Möllevångsfestivalen är en partipolitiskt obunden festival, och har därför inte möjlighet att erbjuda plats till politiska partier.

Kontakt: malmo@alltatalla.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: