Gröna Gatan

Gröna gatan 2009

Gröna gatan 2009

Programmet till Möllevångsfestivalens Gröna gata håller just nu på att sättas ihop. Definitionen av det gröna på gatan är flytande, det är något som betyder olika saker för alla inblandande. Förutom ekologisk och vegetarisk fika och mat kommer det inte vara någon försäljning på gatan utan vi vill i stället fokusera på diskussioner och upplevelser. Cykelfix, yoga, odling, pyssel mm. Saker saker för djur, natur och människa är väl hur man lite flummigt kan sammanfatta vad jag vill förmedla. holism där vi lever med naturen i stället för att behandla moder jord respektlöst. intresserad? djur, natur och människa mår bra av.

Vi kommer även ha en liten gatuscen där artister med miljöfokus är välkomna. saker för djur, natur och människa är väl hur man lite flummigt kan sammanfatta vad jag vill förmedla. holism där vi lever med naturen i stället för att behandla moder jord respektlöst. Intresserad?

Vill du vara med och hålla i något projekt på gatan, ha ansvar för scénen, spela, smycka gatan grön och blommig, eller har du några idéer?

Kontakta Michaela: michaelaskoog@hotmail.com 0702-06 10 27

Gröna gatan

Gröna gatan

Programmet till Möllevångsfestivalens Gröna gata håller på att sättas ihop. Definitionen av det gröna på gatan är flytande, det är något som betyder olika saker för alla inblandande. Förutom ekologisk och vegetarisk fika och mat kommer det inte vara någon försäljning på gatan utan vi vill i stället fokusera på diskussioner och upplevelser. Cykelfix, yoga, odling, pyssel mm. Saker saker för djur, natur och människa är väl hur man lite flummigt kan sammanfatta vad jag vill förmedla. holism där vi lever med naturen i stället för att behandla moder jord respektlöst. intresserad? djur, natur och människa mår bra av.

Vi kommer även ha en liten gatuscén där artister med miljöfokus är välkomna. saker för djur, natur och människa är väl hur man lite flummigt kan sammanfatta vad jag vill förmedla. holism där vi lever med naturen i stället för att behandla moder jord respektlöst. intresserad?

Vill du vara med och hålla i något projekt på gatan, ha ansvar för scénen, spela, smycka gatan grön och blommig, eller har du några idéer?

Kontakt Michaela, michaelaskoog@hotmail.com 0702-06 10 27

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: