Lediga platser: scenansvariga!

Vi söker fortfarande några scenansvariga till årets musikscener! Är du peppad på att se till att band går av och på i tid, får mat att äta, lösa problem på plats och  kanske till och med dekorera en scen? Hör av dig så fort du kan till musik@mollevangsfestivalen.net

Annonser

4 svar

  1. Hej!

    Snälla, se till att de band som ska spela inte håller på och stämmer sina instrument med förstärkarna igång….i 10 minuter! Dom tror att det är ”professionellt” men det är faktiskt tvärtom… Jag har spelat sedan 1976 (dvs innan dessa snorvalpar jag pratar om ens sket i blöjan) och vi har alltid stämt med stämboxar, en diskret inräkning och vi är igång. Enormt uppskattat av all vår publik. Ovanstående med neverending stämsession var jag med om på er s k festival förra året och det är enbart pinsamt. Självklart gick vi alla därifrån.

  2. budskapet går fram utan att man behöver skriva två gånger inom en minut från samma IP-adress med olika namn. vi kommer att ta bort ytterligare kommentarer om du fortsätter med det.

  3. Skulle kunna ställa upp och hjälpa till. Jag är själv musiker som skulle spelat på en av scenerna förra året men fick ställa in. Denna helg vill jag hjälpa till istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: