Caféscenen

Nu är arbetet igång på riktigt! Flitiga människor åstadkommer en fantastisk oas för att Du, jag och Vi ska få en underbar festival i vårt kära möllan. I rondellen vid Kristianstadsgatan finns Caféscenen, vilket den 70-tals inspirerade interiören avslöjar, med väldigt intagande soffor. Här har människor redan slagit sig ner för att njuta av det som komma skall och självklart även livet.

Foto: Camilo Pozo

Här träffar vi Joel Nordström och Emanuel Sunding som för tillfället håller på att sätta upp ett tält, Che Madame, som är själva caféet. Dessa herrar har varit igång sen i onsdags, dag och natt.

De älskar festivalen och har spelat på en tidigare upplaga av festivalen. Joel Och Emanuel ville verkligen vara med, eftersom det är sista festivalen och försöka göra det minnesvärt genom deras åtagande. De gillar festivalens tillbakalutande attityd och att det inte finns någon toppstyrning. Redan i onsdags sattes saker upp på caféscenen, men trots det så har inget försvunnit eller gjorts någon åverkan på. Respekten gentemot folket av folket för Möllevångsfestivalen är något som de verkligen framhäver, att inget saboteras. Medborgarnas aktivism i festivalen gör att festivalen lyckas stå på egna ben, utan hjälp ifrån kommunen.

Hela arbetet med festivalen beskriver de med två betagande ord: härligt och stimulerande.

Det kommer att bli än mer härligt och stimulerande när Du besöker denna!

Mikael Johansson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: