Gröna Gatan

Ett underbart myller av medvetna människor omgärdar den Gröna Gatan. Här finner man allt man behöver vad gäller mänsklighetens välbefinnande. Det är aldrig försent att göra något åt de stora problem som vår moder Jord får utstå och Du kan fortfarande hjälpa till att förändra det.

På Gröna Gatan stöter jag på Teresa, som bevistar festivalen för första gången. Hon har precis tagit ställning för den sakfråga som Greenpeace för tillfället jobbar med. Teresa är nyinflyttad till Malmö och säger att festivalen är fin och att man absolut inte får missa den. Det är väldigt viktigt med engagemang och att man samtidigt får lära sig saker, vilket är syftet med Gröna Gatan.

Här finns väldigt många saker att lära sig, inte bara för minnet, utan även praktiskt. Vad Du kan förändra i Ditt liv för att göra det bättre för Dig men även för Dina medmänniskor. Cykla på en cykel för att göra din egna smoothie eller gå på ett lärorikt föredrag om trafik m.m., samt att se filmer om viktiga ämnen, är något som erbjuds alla besökare på den Gröna Gatan.

Välkommen till kampen för en mindre grym värld!

Mikael Johansson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: