Strålande festival!

Sophangos har ett tält på Gröna Gatan som tillhandahåller mat, plus att de har förlagt en gräsplätt i anslutning till tältet. På denna gräsplätt har Johan och Johan slagit sig ner och när jag frågar om deras tankar om festivalen, så utropar de strålande! Johan är från Karlskrona och Johan II är från Varberg och i dessa städer har de aldrig upplevt något liknande. De är helt överens om att festivalen är i deras anda. De karaktärsdrag som t.ex. Gröna Gatan är för festivalen, finner de väldigt tilltalande.

Det är löjligt så att det är enkelt, säger de. Men det är inget illa ment mot de som har slitit som djur för att festivalen ska bli till, utan de är förundrade över att en festival med så små resurser kan bli så bra! Härligt med en stadsfestival som har en sån öppenhet. De är imponerade av den gemenskap som finns i kvarteret och menar att ett unikt område behöver en hyllning till sig själv.

De har inte planerat något under dessa dagar, mer än att de kommer att njuta av varenda sekund de är på plats.  De uppmanar fler att vara med i gemenskapen under dessa fantastiska dagar!

Mikael Johansson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: