En inre frid lösgör sig ur kaoset

Det första ord som nog dök upp i många personers sinnen, som anlände till Möllevångstorget efter midnatt, var säkerligen ordet intressant. Cosmasia Kraft tog plats på en upplyst Torgscenen, framför c.a. 300 personer.

Fångar upp ett par åskådare, Karin och Lennart, för att få deras perspektiv från den 40 minuter långa konserten. Karin säger att hon uppskattade sångerskans sätt att få ut sin smärta på, vilket hjälpte Karin att koppla bort allt annat som kanske tynger. Hon uppfattade att en inre frid infann sig i händerna på Cosmasia Kraft. Musiken är kaos, men den tar bort mycket av det egna kaoset. Lennart uppskattade den laboration som bandet hade med ökningen i intensiteten, vilket han saknar mycket i dagens övrig musik. David, som har anslutit sig till diskussionen, beskriver bandets insats som skitbra och genialisk!

Dessa intryck blir en bra avslutning på en fantastisk dag i gemenskapen i Möllevången. Vi invaggar oss i en god natts sömn och drömmer om en lika underbar dag i dag. En dag som blir Möllevångsfestivalens sista och därför ska den göras till den bästa, som kommer att talas om under flera generationer!

Mikael Johansson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: