Ett annat slags lugnande medel

Ett 10-tal personer har flytt det sprudlande gatulivet för att få hjälp med att finna en inre frid. Under en bedårande Lund, på Simrishamnsgatan 13, sitter Jelena och berättar om det positiva som Yoga och Tantra ger. Hon arbetar ideellt för Natha Yoga Center här i Malmö (http://natha.se/malmoe/).

Innan sessionen är över smiter Daniel iväg för att arbeta, men han hindras och frågas ut om hans intryck av Jelenas information. Det är första gången han upplever detta, men säger att den här skon passade perfekt. Daniel känner att han kommer att fortsätta med detta och börja lektioner på centret. Han har nåtts av en klarare insikt om sig själv hävdar han.

När Jelena har avslutat förmedlingen av Yogan och Tantrans effekt, svarar hon på lite frågor om vad allt handlar om. Det handlar helt enkelt att ta ansvar om sitt liv. Man ska inte bortse från det materiella i livet utan mer integrera det, för att hitta ett syfte i sitt liv. Natha Yoga Center är en ideell förening som erbjuder lektioner i Yoga, Tantra och meditation. Som avslutning vill hon säga att hon gillar festivalens koncept. Att allt görs för alla och att det på så sätt görs genuint och äkta.

Trots att undertecknad inte deltog i lektionen och trots den för tillfället stressade situationen, så är det en lugn och harmonisk skribent som lämnar Simrishamnsgatan 13.

Mikael Johansson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: