Medverka

Medverka

Möllevångsfestivalen byggs av folket för folket. Det betyder att om du tycker att något borde finnas på festivalen så ska gör vi allt vi kan för att ge dig det stöd och den hjälp som behövs! Festivalen bygger på folkets idéer och engagemang och själva festivalorganisationen försöker skapa de förutsättningar som behövs för att alla bra idéer ska kunna gå att genomföra!

Vid intresse av att arrangera något under Möllevångsfestivalen ska man lämna in en intresseanmälan och en arrangemangsbeskrivning. I arrangemangsbeskrivningen ska det framgå så detaljerat som möjligt tanken bakom, själva konceptet samt hur det ska genomföras. Denna måste godkännas innan man ingår i festivalen och blir tilldelad en plats.

Exempel på arrangemang:
– dekorera ett utrymme
– göra en konstutställning
– filmvisning
– bokcafé
– temaområde
m.m.

Arrangemang ska helst anmälas så tidigt som möjligt för att man ska vara säker på att det finns plats, plus att det underlättar själva samordningsprocessen.

Sista anmälningsdatum för att arrangera något under festivalen är den 1 juni. Inkommer anmälan senare så bedöms det utifrån fall till fall om det finns plats och möjlighet.

–> Maila till medverka@mollevangsfestivalen.net och skriv med följande uppgifter:
– Namn på ansvarig/kontaktperson
– Telefon
– Epost
– Beskrivning (koncept/idé)
– Innehåll (aktiviteter/programpunkter/delarrangemang)
– Behov
– Övrig information

Annonser
%d bloggare gillar detta: