Marknaden

Försäljning & informationsspridning
Försäljningen under festivaldagarna är en viktig del. Festivalen erbjuder möjligheten till enskilda att nå ut med egendesignade produkter, och/eller hantverk från andra delar av världen. Möllevångsfestivalen vill främja lokala mindre verksamheter. Dessutom vill festivalen erbjuda besökarna ett brett urval av mat som kommer att kunna köpas på olika platser av festivalområdet.

Möjligheten till att sälja mat vill vi i första hand skall finnas för föreningar som är socialt aktiva och där försäljningen kan gynna dessas verksamhet. Men privatpersoner får givetvis också sälja mat! Vi vill kunna erbjuda god mat av god kvalitet till besökarna.

Information och anmälan
Intresse ska helst anmälas så tidigt som möjligt för att man ska vara säker på att det finns plats. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer info om mat- respektive vanlig försäljning/information.
Sista intresseanmälningsdatum för att delta på festivalen är den 30 juni och datum för sista betalning (vilket betyder konfirmerad plats) är 10 juli. Inkommer anmälan senare så bedöms det utifrån fall till fall om det finns plats och möjlighet.

Mer info och anmälan: matförsäljning >>
Mer info och anmälan: försäljning >>
Mer info och anmälan: informatör >>

För mer information kontakta Jamilla på marknad@mollevangsfestivalen.net 0706-369237

Annonser
%d bloggare gillar detta: